Fakta om skolen

Skolen ligger i naturskjønne omgivelser ved Jordet midt i mellom Stavern og Larvik i Larvik kommune. Sjøen, skogen, og trygge boligområder er nære naboer til vår skole. Uteområdene rundt skolen er store og fine, og blir flittig brukt av elevene i uteskolen og aktivitetsdager. Vi har laget 2 gapahuker nær skolen. I skolegården er det både fotballbane og håndballbane, områder med lekeapparater og fine naturområder.

Jordet skole har i elever fordelt på 7 trinn og 14 elevgrupper.
Skolen har et personale som består av lærere, assistenter, helsesykepleier, vaktmester og renholdere. Ledelsen ved Jordet skole består av rektor og tre teamledere.

Hoveddelen av Jordet skole er fra 1976. 8 år etter det ble skolen utvidet med gymsal og det som nå er SFO-avdeling for 3. og 4. klasse. I forbindelse med innføringen L-97 der 6. åringene skulle begynne på skolen, ble arealet økt betraktelig. Den nyeste delen av skolen er fra 1996. I 2008 ble en del av skolen pusset opp utvendig. Ødelagte vinduer, asbestplater og plater med sopp ble byttet ut. Larvik kommune satser digitalt etter visjonen "Sm@rt digital skolehverdag". Alle klasserom har Smartboard og fra høsten 2017 har alle elever hver sin iPad til bruk i undervisningen.

Elever og lærere har motiverende arbeidsforhold og undersøkelser viser at store og små liker seg på skolen.
Våre fokusområder er VIS (vennskap, inkludering og sosial kompetanse), VFL (vurdering for læring), lesing, regning og digitalt hamskifte.

"Jordet skole utvikler kunnskap med iver og glede alle tilstede" er vår visjon.

Til toppen